کد خبر : 15683

پیاده‌روی | فواید پیاده‌روی برای بدن | پیامدهای ورزش هوازی

پیاده‌روی یکی از انواع فعالیت‌های بدنی است که به پیشگیری از خیلی از بیماری‌های مزمن که منجر به مرگ زودرس می‌شوند کمک می‌کند. هیچ دارویی وجود ندارد که اثر فعالیت بدنی، مثل پیاده‌روی را داشته باشد.

به گزارش ورنداز :

پیاده‌روی بر سیستم‌های متعددی از بدن اثر می‌گذارد، بنابراین فواید زیاد و قابل‌توجهی برای بدن دارد. پیاده‌روی علی‌رغم اینکه فعالیتی تماس پایین است (یعنی یک پای فرد روی زمین باقی می‌ماند)؛ اما یک ورزش هوازی با شدت متوسط به شمار می‌رود. اگر با سرعتی پیاده‌روی کنید که همزمان حرف زدن و آواز خواندن برایتان سخت باشد، پس یعنی سیستم قلبی و عروقی‌تان خوب به کار گرفته شده است.

شما باید با سرعتی پیاده‌روی کنید که ضربان قلبتان کمی بالا رود. شما باید کمی به نفس زدن بیفتید اما نه اینکه خیلی نفس نفس بزنید. از «تست حرف زدن» کمک بگیرید تا سرعت مناسب پیاده‌روی دستتان بیاید.

در هفته ۱۵۰ دقیقه با این سرعت مناسب پیاده‌روی کنید و این ۱۵۰ دقیقه را بین روزهای گوناگون تقسیم کنید (مثلا پنج روز در هفته).

حتی می‌توانید چند بار در روز پیاده‌روی کنید (مثلا سه تا ده دقیقه در روز). پیاده‌روی علاوه بر اینکه یک ورزش هوازی است، عضلات پا و همچنین میان‌تنه را تقویت می‌کند. عضلات میان‌تنه‌تان شما را با هر قدمی که برمی‌دارید صاف و ایستاده نگه می‌دارند.

پیاده‌روی یک تمرین و ورزش برای تمام بدن است؛ اما باز هم باید روزهای استراحت داشته باشید. پیاده‌روی پنج روز در هفته می‌تواند ریسک آسیب را پایین بیاورد اما روز استراحت هم به این معنی نیست که کلا بنشینید. پیاده‌روی روزانه با شدت متوسط یا سبُک خوب است و به سلامتی‌تان کمک می‌کند.

 

 

منبع قطره
ارسال نظر

آنچه دیگران میخوانند :
تبلیغات متنی