کد خبر : 25430

شغل | شغل پر درآمد | شغل پر درآمد مهاجرت

در این مطلب بهترین و پر درآمد ترین شغل را برای مهاجرت میخوانید

به گزارش ورنداز :

بهترین شغل ها برای مهاجرت 

پردرامد ترین شغل ها برای مهاجرت 

در این مطلب بهترین و پر درآمد ترین شغل را برای مهاجرت میخوانید 

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت

هر کشوری قوانین خاص خود را برای مهاجرت کاری دارد. مدارک موردنیاز برای کار در هر کشور از کشور دیگری متفاوت است. البته برخی موارد برای کار در هر کشوری حائز اهمیت است و مطمئناً به هر کشوری که بروید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • تسلط به زبان: وقتی به قصد کار، به کشوری مهاجرت می‌کنید باید زبان آن کشور را بدانید. زیرا شما به مردم آن کشور خدمت می‌کنید و حتماً باید بتوانید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. ارائه مدرک زبان در برخی از کشورها مانند آمریکا و کانادا الزامی است. شما می‌توانید مدرک زبان IELTS یا TOEFL را به همراه باقی مدارک خود ارائه دهید.
  • مدرک تحصیلی: همانطور که قبل‌تر اشاره کردیم، هرچقدر رشته تحصیلی شما با شغلتان ارتباط بیشتری داشته باشد، شانس اخذ ویزای کاری شما هم بالاتر خواهد بود و مسلماً از حقوق و مزایای بیشتری برخوردار خواهید شد. عموماً، مدرک کارشناسی حداقل مدرک لازم برای مهاجرت کاری است. البته، برخی از شغل‌ها مانند راننده کامیون یا نجار یا برق کار، نیازی به مدرک آکادمیک ندارند و تجربه کاری شما کافی خواهد بود.
  • سن: این مسئله بسته به هر کشور متفاوت است اما بطورکلی، بیشترین شانس مهاجرت کاری در سنین ۱۸ الی ۴۰ سال است.
  • سابقه کار: اکثر کشورها حداقل ۳ سال سابقه کار در زمینه مرتبط با شغل درخواستی‌تان می‌خواهند.
  • سایر موارد: نداشتن سوءپیشینه، سلامت کامل جسم و روان، تمکن مالی کافی، پاسپورت معتبر، ترجمه مدارک هویتی، ترجمه مدارک مالی و مدارک تحصیلی، رزومه (CV) و توصیه نامه کارفرمای قبلی.

    بهترین کشورها برای مهاجرت

    بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت کاری استرالیا، کانادا، ویتنام، چک، لوکزامبورگ، آلمان، هلند، نروژ، تایوان و استونی به شمار می‌روند که شاغلین در آن‌ها میزان رضایت زیادی را نسبتا به وضعیت شغلی خود ابراز داشته‌اند. در حال حاضر کشور کانادا به دلیل کمبود نیروی کار و هرم جمعیتی پیر از نیروی کار متخصص استقبال زیادی کرده و یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهاجرت کاری محسوب می‌شود.طبق مطالعات انجام شده در بین مشاغل متفاوت برای مهاجرت به کشورهای مختلف کارشناس دیجیتال مارکتینگ؛ متخصص آی تی، برنامه نویس و توسعه دهنده وب، جزء بهترین مشاغل برای مهاجرت بودند. در زیر به شرح بیشتر آن ها می پردازیم.

    • توسعه دهنده وب

    توسعه‌دهنده وب جزء مشاغل پرتقاضای ایالات متحده محسوب می‌شوند، این افراد با زبان‌های برنامه‌نویسی همچون HTML، CSS و جاوا آشنایی داشته و به کمک آن‌ها وبسایت‎‌هایی را برای مشتریان خود طراحی می‌کنند و یا به آپدیت صفحه‌های از پیش موجود می‌پردازند. توسعه‌دهندگان وب برنامه‌های زمان‌بندی شده‌ای را به منظور تست مرورگرها طراحی می‌کنند. مطالب وبسایت‌ها را مدیریت، طراحی یا ویراستاری کرده و دانش خود را در زمینه برنامه‌نویسی وب به روز نگه می‌دارند. شناسایی مشکلات وبسایت و تست فیدبک کاربران نیز از دیگر وظایف این گروه شغلی است.

    داشتن حداقل مدرک کاردانی در رشته‌های توسعه وب، طراحی وب، برنامه‌نویسی یا دیگر رشته‌های مرتبط برای استخدام در این موقعیت شغلی الزامی بوده است.

    علاوه بر این لازم است آموزش‌های لازم مربوط به این شغل را گذرانده باشد آموزش هایی نظیر:

    مزایای مهاجرت کاری به کشورها

    • آشنا شدن با فرهنگ جدید
    • به دست آوردن سابقه کاری بیشتر
    • کمک به ساخت رزومه قدرتمند
    • امکان اخذ اقامت در برخی از کشورها

    معایب مهاجرت کاری به کشورها

    کارشناس دیجیتال مارکتینگ، یک متخصص است که با تمامی روش های بازاریابی دیجیتال مثل سئو سایت، تبلیغات، مدیریت شبکه های اجتماعی؛ طراحی سایت، تولید محتوا، بهبود نرخ تبدیل و… آشنایی دارد و میتواند در این زمینه ها خدمات بدهد.

    با پیشرفت ارتباطات و تکنولوژی در دهه گذشته اهمیت شغل دیجیتال مارکتینگ چندین برابر شده است برای مهاجرت کاری از طریق دیجیتال مارکتینگ بهتر است علاوه بر تجربه و سابقه کاری در این زمینه، نمونه کارهای قوی نیز در رزومه خود داشته باشید. داشتن مدرک کارشناسی ارشد در حوزه دیجیتال، می‌تواند به فرآیند مهاجرتی شما کمک کند و شرایط مهاجرت کاری مشاغل این حوزه را تا حدودی راحت‌تر کند.

    در بسیاری از کشور ها دیجیتال مارکترها غالباً دارای مدرک تحصیلی عالی در بازاریابی یا ارتباطات می باشند اگرچه ممکن است دارای مهارت هایی در فناوری اطلاعات و به طور خاص توسعه و طراحی وب سایت باشند.در ایران برای بازاریاب هایی که به دنبال تخصص در فضای دیجیتال هستند ، اموزشگاه هایی وجود دارند که پس از گذراندن دوره یا دوره هایی گواهی بازاریابی دیجیتال به شما ارائه می دهند. یکی از اموزشگاه های خوبی که در زمینه ی آموزش طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ و اینستاگرام مارکتینگ از مبتدی تا پیشرفته به خوبی عمل کرده است آموزشگاه فنی و حرفه ای دارکوب است.

    درآمد کارشناس دیجیتال مارکتینگ در ایران

    در حال حاضر درآمد کارشناس دیجیتال مارکتینگ تازه کار در صورت فعالیت در یک شغل ثابت، بین 5 الی 10 میلیون تومان در ماه است. درآمد کارشناس دیجیتال مارکتینگ باتجربه که به مهارت های گوناگون مسلط است، در صورتی که در یک شرکت مشغول به فعالیت شود، بین 10 میلیون تا چیزی حدود 50 میلیون تومان در ماه است. البته حقوق ثابت اغلب شرکت ها همان 10 تا 20 میلیون تومان است.

    درآمد کارشناس دیجیتال مارکتینگ در خارج از کشور

    طبق آمار سایت glassdoor که بر اساس حقوق 117 متخصص دیجیتال مارکتینگ به دست آمده، این متخصصان به طور میانگین سالانه 86 هزار دلار درآمد دارند. این یعنی حدودا 7  هزار دلار درآمد ماهانه. البته سایت ziprecruiter درآمد متخصصان این حوزه را بین 3500 تا 6500 دلار در ماه دانسته.

    نکته مهمی که باید آن را در نظر بگیریم این است که اگر چه بسیاری از مهارت‌های دیجیتال مارکتینگ با تقاضای زیاد در سراسر جهان مواجه است اما نیاز به مجموعه‌ی خاصی از مهارت‌های دیجیتالی بین کشورها متفاوت است. به عنوان مثال استفاده از گوگل در چین مسدود است بنابراین سئوی سایت در چین معنایی ندارد این در حالی است که در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر سئو سایت جز پردرآمد ترین فیلد های دیجیتال مارکتینگ است. بنابراین شما باید فیلد تخصصی خودتان را در کشورهای مد نظر بررسی کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را برای مهاجرت بگیرید.

    از همین‌رو متقاضیان مهاجرت کاری برنامه نویس در سال 2022 رو به افزایش است؛ به گونه‌ای که با توسعه و پیشرفت روز افزون حیطه دیجیتال نیروهای بیشتری در این زمینه کاری جذب می‌شود. متقاضیان فعال در زمینه آیتی (IT)، برنامه نویسی و نرم‌افزار در صورت داشتن سابقه کاری در کنار تخصص‌شان، درآمد متوسط سالانه بین ۶۰ هزار دلار الی ۸۰ هزار دلار خواهند داشت.

    توسعه‌دهندگان نرم‌افزار در طول پنج سال آینده اصلی‌ترین شغل مورد نیاز در ایالات متحده آمریکا خواهند بود، برای استخدام در این موقعیت شغلی داشتن مدرک کارشناسی در رشته علوم کامپیوتر، مهندسی نرم‌افزار و یا دیگر رشته‌های مرتبط الزامی بوده است.

    که از اصلی‌ترین مهارت‌های مورد نیاز هستند.

    بهترین کشورها برای مهاجرت

    بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت کاری استرالیا، کانادا، ویتنام، چک، لوکزامبورگ، آلمان، هلند، نروژ، تایوان و استونی به شمار می‌روند که شاغلین در آن‌ها میزان رضایت زیادی را نسبتا به وضعیت شغلی خود ابراز داشته‌اند. در حال حاضر کشور کانادا به دلیل کمبود نیروی کار و هرم جمعیتی پیر از نیروی کار متخصص استقبال زیادی کرده و یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهاجرت کاری محسوب می‌شود.

    بهترین مشاغل برای مهاجرت در برخی از کشورها

    امریکا  متخصص بیهوشی، جراح، دندانپزشک، متخصص آی تی، برنامه نویس، خلبان، وکالت و حقوق، بیزینس و امور مالی، مشاور و تحلیل گر مالی، فیزیوتراپیست، تحلیل گر اطلاعات و متخصص آمار و داده.
    آلمان  در کشور آلمان می‌توان به مشاغلی چون مهندسی برق، نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر، برنامه نویسی، پرستاری، دندان پزشکی، لوله کشی و… اشاره کرد.
    ایتالیا پرستاری، مترجمی زبان‌های مختلف، تدریس زبان‌های خارجی به خصوص انگلیسی و آلمانی، مشاغل حوزه آی تی و مشاغلی که مرتبط به صنعت توریسم هستند.
    ترکیه  به مشاغل مدیریتی، حسابداری، فناوری اطلاعات و آی تی، تبلیغات و بازاریابی، مشاغل مربوط به امورمالی
    کانادا  طراحی و برنامه نویسی، مشاغل صنعتی و فنی چون برقکاری و جوشکاری، مدرسین حرفه‌ای، پرستار و دیگر مشاغل مرتبط.
    ارمنستان حسابداری، پرستاری، مشاغل حوزه آی تی مثل مهندسی سخت افزار و یا برنامه نویسی، مشاغل مرتبط با ساختمان سازی مثلا مهندسی عمران و تجهیزات ساختمانی، کشاورزی، برقکاری.
    استرالیا استرالیا یکی از بزرگ‌ترین قاره‌های جهان است و همواره پذیرای مهاجرین زیادی از سراسر دنیا، از جمله ایران است اگر در یک زمینه خاص تخصص و مهارت خوبی داشته باشید نیازی نیست که حتما مدرک تحصیلی ارائه دهید و همین توانایی‌های شما برای پذیرفته شدن کافی است.
    نروژ

    نروژ دارای صنعت IT پررونقی است که در بخش‌های خصوصی و دولتی گسترش یافته است. به عنوان طراح وب طراحان  UI/UX، سالانه حدود ۵۰،۰۰۰ دلار درآمد خواهید داشت. درست مانند سایر کشورها، مواردی مانند تجربه و مهارت، حقوق شما را بسیار بیشتر از آن افزایش می‌دهد.  

     یکی دیگر از بهترین مشاغل برای است قرن بیست و یکم را به عنوان عصر اطلاعات می‌شناسند، زیرا سرعت تولید و تبادل اطلاعات در جهان به بالاترین حد خود رسیده است. صفحات وب، نرم‌افزارهای موبایل، رادیوها، تلویزیون و انواع شبکه‌های ماهواره‌ای همگی از پلتفرم‌های تولیدکننده اطلاعات هستند که تمامی افراد در سراسر جهان به صورت روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنند.

    در چنین زمانه‌ای، مشاغل مربوط به حوزه تکنولوژی اطلاعات و برنامه‌نویسی بیش از هر وقت دیگری مورد نیاز هستند، زیرا تمامی شرکت‌ها، موسسات، کارخانجات، موسسات آموزشی، تحقیقاتی و… به ابزاری چون وبسایت، اپلیکیشن یا نرم‌افزارهای مختلف مجهز شده‌اند.

    فعالیت های شغلی

    دانش و مهارت‌های مورد نیاز

    بسیاری از کشورها به دنبال مدیر های متخصص برای پروژه های دیجیتالی خود هستند شما با کسب مهارت و تجربه در این زمینه میتوانید به راحتی برای مهاجرت به کشورهای مورد علاقه خود اقدام کنید.

    سئو یکی از فیلدهای جذاب دیجیتال مارکتینگ است. SEO به طور مداوم در حال تغییر الگوریتم ها است و بسیاری از بازاریابان را ناامید و گیج می کند. الگوریتم ها همیشه در حال تغییر و سازگاری با عادات خرید آنلاین هستند، بنابراین شرکت ها به دنبال دیجیتال مارکترها با مهارت در شیوه های سئو هستند تا صفحات وب خود را در نتایج برتر در گوگل و سایر موتورهای جستجو نگه دارند.

    با این حال، با وجود چشم اندازهای زیادی که هنوز در صفحات وب آنها در جستجوی گوگل مشاهده می شود، مهارت های SEO هنوز هم از تقاضای بالایی در سراسر جهان برخوردارند. برای بازاریاب های دیجیتال که می خواهند از توانایی های خود استفاده کنند، مهم است بدانند که SEO هنوز یک رشته پر رونق برای تخصص در آن است.

    دستیابی به مهارت های SEO درجه یک دشوار است، اگر بتوانید در هر تغییر الگوریتم به روز باشید و در کنار یک تیم توسعه محتوا کار کنید، می توانید یک بخش ارزشمند از یک تیم بازاریابی دیجیتال برای سازمان ها در سطح جهان باشید.

    سئوکار وظایف مختلفی برعهده دارد و باید بتواند سایت را از جنبه‌های مختلف بهینه‌سازی کند. برخی از مهم‌ترین نقش‌های یک سئوکار، عبارتند از:

    همچنین یک متخصص سئو باید پیش‌زمینه‌ی اطلاعاتی قوی در حوزه‌ی سخت‌افزار، سیستم‌عامل، وب و تمام زبان‌های برنامه‌‌نویسی این حوزه نظیر css و html  و… داشته باشد. داشتن هر کدام از این مهارت‌ها به‌تنهایی منجر به کسب درآمد سئو کار خواهد شد.

    درآمد سئو کار در ایران

    در ایران درآمد سئو کار نرخ ثابتی ندارد، کمترین مبالغ موجود برای درآمد سئو کار در ایران بین دو تا سه میلیون تومان در ماه است؛ البته اگر برخی آگهی‌ها در ای استخدام را مطالعه کنید مبلغ یک تا یک و نیم میلیون تومان را نیز در نظر گرفته‌اند بیشترین مبالغی که برای آگهی‌ نیروی سئوکار در سایت‌های کاریابی تعیین می‌شود، معمولا بین 7 تا 10 میلیون تومان بوده که این مبلغ می‌تواند بر اساس اعتبار شرکت، متفاوت باشد. به طور میانگین می‌توان گفت درآمد سئو کار حرفه‌ای در ایران بین 4 تا 6 میلیون تومان در ماه است و این مبلغ می‌تواند بر اساس تخصص فرد، افزایش یابد.

    کدام مهارت ها در دیجیتال مارکتینگ بیشترین تقاضا را دارند؟

    1. استراتژی و بازاریابی محتوا

    به دلیل کمبود اطلاعات دیجیتالی ، توانایی تولید و مدیریت محتوا، به عنوان یک مهارت بازاریابی دیجیتال بسیار مورد توجه برای مشاغل در تمام دنیا است.

    محتوا که قادر است بینندگان را به وب سایت شما جذب کند ، کلید استراتژی موفقیت آمیز در بازاریابی محتوا است. بازاریاب های دیجیتالی با توانایی اصلاح و ایجاد محتوا با نرخ کلیک بالا ، افراد با ارزش بالایی هستند، زیرا وقتی هزاران وبلاگ، اینفوگرافی و مقاله جدید روزانه ایجاد می شوند، این یک اتفاق کوچک نیست.

    بازاریابان دیجیتال در سراسر جهان می توانند با فعال بودن در وب سایت شخصی خود و رسانه ها و شبکه های اجتماعی و تحقیق در مورد انواع محتوا، به تولید محتوا بپردازند. از طریق تشخیص درست پرسونا، می توانید انواع محتواهایی را ایجاد کنید که “لایک” و “اشتراک” زیادی در شبکه های اجتماعی در صنعت نام تجاری شما ایجاد می کنند، و به شما این امکان را می دهند که با خلق و ترسیم مطالب ارزشمند، جلوتر از رقبای خود باشید. بنابراین شما میتوانید با افزایش مهارت های خود در تولید محتوا و گرفتن مدرک اکادمیک از اموزشگاه های معتبر برای گرفتن ویزا و اقامت بهترین کشورهای جهان اقدام کنید.

    2. مدیریت پروژه دیجیتال

    مدیر پروژه دیجیتال دانش بازاریابی را با مدیریت حساب، استراتژی و مهارتهای اجرایی ترکیب می کند. آنها اطمینان حاصل می کنند که کارها به خوبی و درست در یک دنیای دیجیتال انجام می شود. و برنامه های عملی دیجیتال طبق برنامه ای که آنها ارائه کرده اند اجرا شود. یک مدیر پروژه دیجیتال غالباً منابع آنلاین یک برند (از جمله وب سایت ، کتاب‌های الکترونیکی ، فیلم ها ، رسانه های اجتماعی و غیره) و منابع انسانی (طراحان ، کپی نویسان ، بازاریابان ایمیل و غیره) را برای ایجاد کمپین های بازاریابی موثر گردهم می آورد و ایده های بازاریابی دیجیتال خام را به یک برنامه عملی بر اساس هدف (های) استراتژیک شرکت تبدیل می کند.

    یک طراح و توسعه‌دهنده مجرب و توانا در شرکت‌های نرم‌افزاری، فناوری اطلاعات و مؤسسات بازاریابی، فرصت‌های استخدامی زیادی دارند. دنیای دیجیتال امروز به دلیل پیشرفت روزافزون خود توانسته جایگاه ارزشمندی در کشورهای جهان به خود اختصاص دهد؛ به‌این‌ترتیب مهاجرت کاری طراح وب می‌تواند آینده روشنی را به همراه داشته باشد.

    درآمد طراح وب در برخی از کشورهای جهان

    یکی از عوامل بسیار مهم در مهاجرت کاری طراح وب میزان درآمد سالانه است

    در چند سال اخیر مشاغل مربوط به فروش کالا، خدمات و بازاریابی آن به ‌شدت مورد توجه قرارگرفته است. تنوع در نوع فروش محصولات و خدمات، انواع راه‌های جذب مشتری و درنتیجه درآمد بیشتر؛ این موارد تنها بخشی از این صنعت بسیار بزرگ است. بازاریابی، فروش و مارکتینگ از مشاغل پردرآمد و پرطرفدار در کانادا به شمار می‌رود و به‌راحتی برای آن‌ها موقعیت شغلی پیدا می‌شود.

    8 کشوری که سئوکاران در آن پولدار می شوند

    اگر بخواهید به‌عنوان یک سئوکار به یک کشور دیگر مهاجرت کنید، باید بدانید که در کدام کشورها، درآمد سئو کار از همه بیشتر است. کشورهای زیر به‌ترتیب بیشترین میزان را برای درآمد سئو کار در نظر گرفته‌‌اند:

    • محدودیت سنی برای بسیاری از شغل‌ها
    • الزامی بودن مدرک زبان
    • داشتن مدرک تحصیلی معتبر برای بسیاری از شغل ها
    • سخت بودن اخذ ویزای کاری برخی از کشورها
    • کارشناس دیجیتال مارکتینگ
      • آموزش جاوا اسکریپت
      • آموزش HTML و CSS
      • آموزش وردپرس
      • آموزش PHP
      • اموزش سئو
      • آموزش اینستاگرام مارکتینگ
      • توسعه‌دهنده نرم‌افزار
      • شناخت دقیق نیازمندی مشتری و ارائه راه‌حل‌های دیجیتال
      • مدیریت فرایندهای پروژه
      • مدیریت زمان پروژه و تحویل به موقع پروژه‌ها مطابق با استانداردها
      • مدیریت منابع داخلی و خارجی پروژه
      • مدیریت بودجه و هزینه تمام شده و ریسک
      • تخمین و براورد پیش نیازهای پروژه و بودجه
      • تهیه و توسعه مستندات پشتیبان از جمله سوابق ریسک و مشخصات و جزئیات پیش‌نیاز
      • تسلط بر نرم‌افزارهای آفیس به ویژه پاورپوینت
      • تسلط نسبی بر Google Analytics
      • تسلط نسبی بر ابزارها و سیستم‌های مدیریت شبکه‌های اجتماعی
      • آشنایی با مخاطب‌شناسی و تعامل با مخاطب
      • دارای دقت بالا
      • دارای تفکر تحلیل‌گرایانه
      • مهارت گفتاری و نوشتاری خوب
      • تخصص سئو

      • محقق وب
      • نویسنده‌ی محتوا
      • سازنده‌ی لینک
      • تحلیل وب سایت
      • بهینه‌سازی کلمات کلیدی
      • مهارت‌های فناوری اطلاعات
      • طراحی و توسعه وب سایت

      • آمریکا: متوسط درآمد سالیانه طراحان وب حدود ۸۵.۰۰۰ دلار می‌باشد
      • استرالیا: میزان درآمد سالانه طراح وب حدود ۷۴.۰۰۰ دلار استرالیا می‌باشد
      • انگلستان: متوسط درآمد سالانه طراحی وب برای افراد تازه‌کار بین ۳۸.۰۰۰تا ۴۸.۰۰۰ دلار، برای افراد باتجربه حدود ۶۳.۰۰۰ دلار و برای متخصصان ارشد بیش از ۸۱.۰۰۰ دلار می‌باشد
      • آلمان: متوسط درآمد سالیانه طراحان وب در سال ۲۰۲۰ حدود ۸۲.۰۰۰ دلار می‌باشد
      • کانادا: طراحی وب در کشور کانادا جزو پرطرفدارترین رشته‌ها محسوب می‌گردد و درآمد سالیانه آن بین ۸۳ الی ۹۹ هزار دلار است.
      • نروژ: متوسط درآمد سالیانه طراحان وب در کشور نروژ حدود ۷۸.۰۰۰ دلار می باش
      • کارشناس فروش و بازاریابی

      • استرالیا؛
      • ایالات متحده‌ی آمریکا؛
      • کانادا؛
      • آلمان؛
      • هلند؛
      • انگلیس؛
      • اسپانیا؛
      • هند.
  • پردرآمد ترین شغل ها 

    بهترین و پر درآمد ترین شغل هادر ایران را در این مطلب میخوانید اگر دنبال شغل‌های پردرآمد هستید، می‌خواهید با مشاغل پردرآمد شناخته شده و همچنین شغل‌های نوظهور و آینده‌دار آشنا شوید و البته از همه مهم‌تر حقوق و دستمزد بالاتری داشته باشید، این مطلب را تا پایان بخوانید.

    در اینجا هستید، پس احتمالاً: کنجکاو هستید که پردرآمدترین مشاغل ایران را بشناسید.خودمانی عرض کنم خدمتتون…

    باور کنید هر چقدر در گوگل شغل‌های پردرآمد، ایده‌های پولساز، درآمد میلیونی، راز میلیاردر شدن و… رو جستجو کنید، هیچ شغلی رو پیدا نمی‌کنید که براحتی برای شما درآمد میلیونی با سود خالص داشته باشه!

    معرفی شغل‌های پردرآمد در ایران

    ۱. صنعت غذا

    موادغذایی همیشه پرسود است! از آنجایی که خوراک از نیازهای اولیه هر انسانی است پس در هر شرایطی باید این نیاز برآورده شود. به خاطر همین نیاز ساده، این شغل و کار و هر حرفه‌ای که با موادغذایی در ارتباط است، همیشه بازار خودش را دارد و درآمد و سود بالایی هم دارد.شغل‌های پردرآمد زیادی وجود دارد اما هیچ شغلی از همان ابتدا پردرآمد نیست! شاید شما افرادی را ببینید که حداقل ماهی ۵۰۰ میلیون درآمد دارد اما آیا می‌دانید برای رسیدن به این نقطه چه مسیری را طی کرده است؟

    آیا می‌دانید برای حفظ موقعیت باید چه کارهایی انجام دهد؟ حتی اگر بخواهید دندانپزشک هم شوید باید چند سال درس بخوانید و تجربه کسب کنید، تا شاید بعد از آن بتوانید با تجربه‌ای که بدست آوردید، درآمد بالایی هم داشته باشید.

    قبل از اینکه بخواهید با شغل‌های پردرآمد آشنا شوید، خوب است بدانید که حتی داشتن یک سوپر مارکت هم می‌تواند شغلی پردرآمد باشد! الزاماً یک شغل پردرآمد، یک شغل لاکچری و با استایل کت و شلوار نیست!اشتباه نکنید، منظور ما این نیست که بروید و یک کارخانه موادغذایی راه بیندازید! شما می‌توانید به خدمات جانبی که کارخانه‌های موادغذایی نیاز دارند هم فکر کنید و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید.

    به‌طور مثال این روزها صنعت بسته‌بندی از خود موادغذایی هم بیشتر اهمیت دارد و مردم بیشتر جذب بسته‌بندی‌های خاص و متفاوت می‌شوند.

    بهتر است به دنبال یک یا چند ایده کسب و کار خوب باشید و در یک کارگاه کوچک به بسته‌بندی با طراحی‌های مخصوص خودتان بپردازید. ایمان داشته باشید که اگر در این کار خلاقیت به خرج دهید در کمتر از یک سال فرد ثروتمندی می‌شوید.

    این روزها به راحتی می‌توان با استفاده از ظرفیت خالی کارخانه‌ها یا کارگاه‌هایی که پروانه بهداشت دارند، حبوبات و ادویه‌جاتی مثل فلفل، دارچین، زردچوبه و… را به‌صورت سفارشی تحویل گرفت.

    آن‌ها را با بسته‌بندی‌های خود و با برند خاص خودتان در بازار خاصی چون پادگان‌ها، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و… توزیع کرد.

    البته ممکن است کارتان حسابی بگیرد و از یک کارخانه بزرگ، سفارش بسته‌بندی محصولات‌شان رابگیرید.

    هرگاه گذرتان به میدان راه‌آهن افتاد، حتما یک سری به مغازه‌های ظروف یک‌بار مصرف بزنید و سر صحبت را با مغازه‌داران این حرفه باز کنید.

    آن‌ها تنها صنفی هستند که همیشه بازار خاص خودشان را دارند و نگران مشتری و ضرر کردن نیستند.

    به گفته آن‌ها در این حرفه درآمد و سودآوری حتمی است به شرط این که بتوانید نبض بازار را در دست بگیرید.۲. طراح مد و لباس

    ارائه طرح‌های جدید و متنوع و رقابت در عرصه زیبایی لباس و مد، کاری است که طراحان لباس انجام می‌دهند.

    اگر طراحی بتواند خودش را به شرکت‌های معتبر در زمینه مد ثابت کند و شانس همکاری با آن‌ها را پیدا کند، می‌تواند نسبت به آینده شغلی و درآمد بالای خود مطمئن باشد.

    ۳. آرایشگری بهترین شغل پردرآمد برای بانوان

    یکی از پولسازترین مشاغلی که یک خانم می‌تواند انجام دهد انجام خدمات آرایشگری است. آرایش و گریم عروس، کاشت ناخن، پاکسازی پوست، اکستنشن و… در حال حاضر در کشورمان طرفداران زیادی دارد.

    آرایشگرانی که بتوانند مشتری ثابت و روزانه برای خود بیابند می‌توانند به راحتی یک ثروت خوب کسب کنند.۴. بازاریابی تلفنی

    شغل بازاریابی این روزها خیلی فراگیر شده است. در بازاریابی اگه بتوانید با استفاده از فنون فروشندگی مشتری‌ها را جذب کنید و فروش محصول را بالا ببرید، پورسانت دریافت می‌کنید.

    بازاریاب‌های موفق بعضاً تا ماهی ۱۰ میلیون تومان هم درآمد دارند. امروزه با رشد کسب و کارهای آنلاین، بازاریابی تلفنی جایگزین بازاریابی فیزیکی شده است.۵. توریسم درمانی

    به دلیل پایین بودن هزینه‌های درمانی، مخصوصاً دندانپزشکی و جراحی زیبایی در ایران، از کشورهای مختلفی برای انجام عمل‌های زیبایی به ایران سفر می‌کنند. همین باعث شد تا صنعت توریسم درمانی شکل بگیرید.

    جراحی زیبایی در سرتاسر دنیا متقاضی بسیاری دارد و به همین دلیل پردرآمدترین شغل در دنیا و بالطبع در ایران است.

    احتمالاً در اطراف خودتان کسانی را دیده‌اید که عمل بینی یا جراحی زیبایی دیگری انجام داده‌اند یا ممکن است شما که این مطلب را می‌خوانید یکی از عمل‌های زیبایی را انجام داده باشید.۶. خدمات ماساژ و پاکسازی صورت

    در کنار کارهایی که برای زیبایی و بهبود سلامت ظاهر افراد رواج پیدا کرده است، ارائه خدمات ماساژ در اشکال مختلف آن هم جزو مشاغل پرطرفدار و پردرآمدی است که رونق زیادی دارد.

    راکز مختلف بسیاری در این زمینه مشغول به کار هستند و ماساژ را به عنوان روشی درمانی برای بهبود کیفیت زندگی افراد معرفی می‌کنند.۷. راهنمای تور (تور لیدر)

    به سفر و گردشگری علاقه‌مندید؟ با توجه به افزایش آمار ورود گردشگران به کشور به خصوص در شهرهای گردشگرپذیر همچون شیراز و اصفهان بازار تور لیدرها به خصوص راهنمای توریست‌های خارجی بسیار داغ شده است.

    راهنمای گردشگر یا تورلیدر شخصی است که با آشنایی و تسلط کامل بر نقاط گردشگری یک شهر از جمله اماکن تاریخی، بازارهای تجاری، جاذبه‌های طبیعت و… خصوصیات و تاریخچه مربوط به این اماکن را برای گردشگرانی که به آن محل سفر می‌کنند، توضیح داده و معرفی کند۸. واسطه‌گری (دلالی)

    شغل واسطه‌گری یا دلالی در هر زمینه‌ای یکی از کم زحمت‌ترین و پر سودترین مشاغل در ایران به شمار می‌آِید. شغل واسطه‌گری نه سرمایه نیاز دارد و نه اطلاعات و آموزش خاصی.

    برای کسب درآمد فقط کافی است که برای چیزهای مختلفی مثل خانه، ماشین و… مشتری پیدا کنید.۹. کشاورزی و دامپروی نوین

    با پیشرفت تکنولوژی، افزایش جمعیت و روش‌های نوین، کشاورزی به یک شغل مهم در سراسر جهان تبدیل شده است. و ایران نیز به خاطر داشتن زمین‌های فراوان می‌تواند محل مناسبی برای کشاورزی پیشرفته باشد.

    اگر کسی به رشته کشاورزی علاقه دارد می‌تواند با سرمایه‌گذاری در این بخش و استفاده از علوم جدید در جهان ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای در این شغل ایجاد کند.

    تنها مشکل کشاورزی در ایران کم بود آب و خشکسالی است که آن هم با بکارگیری و مدیریت شیوه‌های نوین آبیاری قابل حل است.

    برای مثال شما نگاهی به آمار مصرف مرغ در ایران بی‌اندازید، تولید مرغ یکی از آن دسته شغل‌های زیر مجموعه کشاورزی است که این روزها هرچقدر که تولید شود بازار فروش آن وجود دارد.۱۰. راه‌اندازی آشپزخانه

    بسیاری از مردم برای وعده‌های غذایی از بیرون غذا تهیه می‌کنند، افرادی که تعداد وعده‌های غذایی بیشتری از رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها سفارش می‌دهند همیشه سعی می‌کنند بهترین آن‌ها را انتخاب کنند.

    پس آشپزخانه‌هایی که از نظر کیفیت غذا و سرویس‌دهی عملکرد خوبی دارند، درآمد خوبی نیز خواهند داشت.

    اگر به شغل آشپزی علاقه دارید و می‌توانید غذای سالم و خوشمزه بپزید و یا شخصی را می‌شناسید که می‌تواند به عنوان سرآشپز به شما کمک کند، راه‌اندازی آشپزخانه می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد.

    ۱۱. تعمیرکار خودرو

    به لباس‌های روغنی تعمیرکارها نگاه نکنید، آن‌ها یکی از پردرآمدترین مشاغل هستند. البته شکی نیست که شغل سخت و طاقت فرسایی است. جراحانی که با موتور و رادیات سروکله می‌زنند باید اعصاب و عضلاتی پولادی داشته باشند.

    اما به نظر می‌رسد با وجود این سختی‌ها، درآمدش به زحمتش به می‌ارزد.

    ۱۲. طراح دکوراسیون

    دنیای امروز به سمت سرمایه‌داری پیش رفته و مد و زیبایی یکی از اصلی‌ترین مفاهیم مرتبط با سرمایه‌داری به حساب می‌آیند.

    دنیای مد راه خود را در صنعت ساختمان‌سازی هم باز کرده است و افراد بسیاری تمایل دارند که فضای کاری و زندگی خود را به بهترین شکل ممکن طراحی و تزیین کنند.

    طراحان دکوراسیون کسانی هستند که در این مورد باید به آن‌ها مراجعه کرد. طراحی دکوراسیون با توجه به گرایش شدید افراد به مصرف‌گرایی و به روز بودن، جزو شغل‌های پردرآمد محسوب می‌شود و می‌توان گفت همیشه از بازار کار خوبی برخوردار است.

    طراحی دکوراسیون داخلی به شاخه‌های متعددی مثل طراحی داخلی ساختمان، طراحی نمای بیرون ساختمان، طراحی فضای اداری، طراحی مغازه‌های تجای و طراحی فضای سبز تقسیم می‌شود.

ارسال نظر

آنچه دیگران میخوانند :
تبلیغات متنی