کد خبر : 24786

گیاهان آپارتمانی | دلیل زرد شدن گیاهان آپارتمانی

یاهان آپارتمانی ، گیاهانی هستند که برای تزئین و زینت دادن به داخل منزل شما استفاده می‌شوند. این گیاهان بعضی اوقات شروع به زرد شدن میکنند که با مراقبت هم نتیجه ای نمیدهد در ادامه اشتباهاتی که در نگهداری آن ها انجام میدهید را میگوییم .

به گزارش ورنداز :

گیاهان آپارتمانی

گلدان‌ها و گیاهان آپارتمانی تاثیر زیادی بر گردش انرژی در خانه دارند و همچنین نقش بسزایی در زیبایی دکوراسیون منزل یا محل کار ایفا می‌کنند، اما بسیاری از افراد از زرد شدن گل‌های آپارتمانی خود بعد از خرید و آوردن به خانه گلایه دارند. دلیل زرد شدن برگ‌های

گیاهان آپارتمانی چیست؟

 
 

دلایل زیادی برای زرد شدن برگ‌های گل‌های آپارتمانی وجود دارد که در اینجا دلایل آن را بررسی می‌کنیم.

 

آبدهی زیاد

گاهی آب دادن زیاد به گلدان‌ها دلیل اصلی از بین رفتن و زرد شدن برگ گل‌های آپارتمانی است. آب زیاد خاک را مستعد رشد انواع قارچ‌ها کرده و سبب می‌شود ریشه گیاه در آب زیاد به‌اصطلاح بگندد و در نتیجه آبرسانی به ساقه صورت نمی‌گیرد و کم‌کم برگ‌ها زرد می‌شوند

اشتباهات در نگهداری گیاهان آپارتمانی

گاهی اوقات ممکن است نکاتی را در مراقبت از گیاهان آپارتمانی نادیده بگیریم و باعث از بین رفتن‌ آن‌ها شویم.

آبیاری زیاد از اشتباهات در نگهداری گیاهان آپارتمانی

گیاهان برای رشد به آب نیاز دارند. یکی از اصلی‌ترین دلایل از بین رفتن‌ ریشه‌‌ها آبیاری بیش از حد است. اکثر مردم به اشتباه تصور می‌کنند که تمامی گیاهان به یک اندازه آب نیاز دارند و باید به یک روش ثابت آبیاری شوند. این تصور کاملا اشتباه است به‌عنوان یک اصل کلی، هر چقدر برگ‌ گیاهان ضخیم‌تر باشد، گیاه به آب کمتری نیاز دارد. در مقابل، گونه‌های ظریف مانند سرخس که دارای برگ‌های نازک هستند با آبیاری کم به سرعت خشک می‌شوند.

کم‌آبی و خشکی بیش از حد خاک

اما گاهی علت خراب شدن گل‌ها بر عکس شرایط بالا است. بی‌توجهی به خاک گلدان و آب ندادن کافی به گل‌ها به راحتی آنها را خشک می‌کند و برگ‌ها شروع به زرد شدن می‌کنند. کافی است به خاک گلدان‌های خود توجه کنید، زمانی که خاک گلدان‌تان خشک می‌شود زمان آبدهی به گل‌هاست. البته شرایط برای گل‌های مختلف متفاوت است. برخی گل‌ها باید مدام و با مقدار کم آب‌رسانی شوند اما برخی از گیاهان نیاز دارند هر چند روز یک بار آبدهی شوند منتها به مقدار زیاد. 

گیاهان را در معرض نور مستقیم خورشید قرار می‌دهید

اکثر افراد تصور می‌کنند که تمامی گیاهان به نور زیادی نیاز دارند. وجود نور برای رشد گیاهان ضروری است، اما همه‌ گیاهان به یک اندازه به آن نیاز ندارند. اکثر گیاهان نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرند.

قرارگیری گیاهان در زیر نور خورشید، بخصوص در روزهای گرم تابستان، بر روی برگ‌ها تاثیر بسیار منفی دارد. زمانی که نور خورشید که بر روی دیوار منعکس شده یا از پرده عبور می‌کند، برای این گیاهان مناسب است.

وجود حشرات در خاک 

با نگاهی به خاک گلدان می‌توانید خیلی چیزها را درباره سلامت گل و گیاه خود متوجه شوید. اگر در خانه حشرات ریز دیدید، سریعاً به خاک گلدان خود رجوع کنید؛ اگر منشاء حشرات از داخل گلدان باشد باید خاک گلدان را پیش از آسیب زدن به ریشه‌ها تعویض کنید. گاهی علائم ظاهری وجود ندارد و حشره‌ای در خانه دیده نمی‌شود. اگر ماهی یک بار سطح خاک گلدان را کمی زیر و رو کنید هم اکسیژن‌رسانی به خاک بیشتر می‌شود هم اگر حشره‌ای در خاک باشد، به‌موقع متوجه خواهید شد؛ فقط حواس‌تان باشد که هنگام زیر و رو کردن خاک به ریشه گل آسیب وارد نکنید. 

نگهداری زیاد گیاهان از اشتباهات در نگهداری گیاهان آپارتمانی

برخلاف تصور بسیاری از مردم، همه‌ گیاهان به مراقبت زیاد نیاز ندارند. بعضی از گونه‌های گیاهی بسیار سرسخت و مقاوم هستند و به توجه بسیار کمی نیاز دارند. کاکتوس‌ها و ساکولنت‌ها نمونه‌های خوبی از این نوع گیاهان محسوب می‌شوند.برای گیاهان حساس‌تر می‌توانید از ابزارهای هوشمند کمک بگیرید تا بدون صرف زمان زیاد از آن‌ها نگهداری کنید. مدتی است که گلدان‌های خودآبیار به بازار آمده‌اند که به کمک تکنولوژی می‌توان آن‌ها را آبیاری کرد. این ابزارها و گلدان‌های مدرن می‌توانند به شما بگویند که گیاه در چه زمانی به چه چیزی نیاز دارد و حتی ‌به‌طور خودکار آن را آبیاری کنند.

بیش از حد گیاه را حرکت می‌دهید

برای اینکه گیاه با محیط جدید سازگار شود، بعضی از تغییرات مانند عوض کردن گلدان، تغییر دادن اتاق محل نگهداری گیاه و غیره می‌توانند برای گیاه مضر باشند. جابه‌جایی و حرکت دادن بیش از حد گیاه هم اصلا توصیه نمی‌شود. اگر گیاه‌ شما در محیط جدید مشکل خاصی ندارد، بهترین کار این است که آن را جابه‌جا نکنید. تغییرات شدید دما یا رطوبت ممکن است برای گیاه مضر باشد.

بررسی نکردن ریشه‌های گیاه از اشتباهات در نگهداری گیاهان آپارتمانی

ریشه‌ها به تغذیه‌ گیاه کمک می‌کنند و برای تأمین رطوبت و مواد مغذی گیاه نقش مهمی دارند. بنابراین حفظ سلامت آن‌ها اهمیت زیادی دارد. اکثر مردم آنقدر جذب شکل ظاهری برگ‌ها، ساقه‌ها و گل‌های گیاه می‌شوند که ریشه‌ها را نادیده می‌گیرند و رسیدگی به آن‌ها را فراموش می‌کنند.

نور کم 

اکثر گیاهان نیاز مبرم به نور آفتاب دارند و اگر نور به آنها نرسد، عمل فتوسنتز در آنها به درستی انجام نمی‌شود و کم‌کم بی‌حال می‌شوند و دیگر نشاط و شادابی قبل را ندارند. پس در طول روز ساعاتی آنها را در معرض نور ملایم آفتاب قرار دهید یا پرده‌های خانه را کنار بزنید تا از نور کافی تغذیه کنند. 

نوشین کلاته خبرنگار و دبیر سرویس

منبع برترین ها
ارسال نظر

تبلیغات متنی