کد خبر : 25812

ازدواج | ازدواج شخصیت های مختلف | ویژگی‌ شخصیت‌های مختلف

به گزارش ورنداز :

با این افراد هرگز ازدواج نکنید 

ازدواج یک تصمیم مهم و اساسی در زندگی هر فرد است که می‌تواند تأثیر زیادی بر زندگی او داشته باشد. بنابراین، مهم است که قبل از ازدواج با کسی، به خوبی او را بشناسید و مطمئن شوید که فرد مناسبی برای شما است.

در اینجا برخی از افرادی که ازدواج با آنها خطرناک است، آورده شده است:

  • افرادی که دارای سابقه خشونت یا سوء استفاده هستند. این افراد ممکن است در آینده نیز رفتارهای خشونت‌آمیز یا سوء استفاده‌گرانه داشته باشند.
  • افرادی که دارای سابقه اعتیاد یا سوء مصرف مواد هستند. این افراد ممکن است مشکلات زیادی در زندگی زناشویی ایجاد کنند.
  • افرادی که دارای مشکلات روانی یا اختلالات شخصیتی هستند. این افراد ممکن است رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی یا خطرناک داشته باشند.
  • افرادی که دارای اختلافات فرهنگی یا مذهبی زیادی با شما هستند. این اختلافات می‌تواند باعث مشکلات زیادی در زندگی زناشویی شود.
  • افرادی که اهداف و ارزش‌های زندگی‌شان با شما متفاوت است. این تفاوت‌ها می‌تواند باعث ایجاد اختلاف و نارضایتی در زندگی زناشویی شود.

ویژگی شخصیت های مختلف برای ازدواج

پنج شخصیت که هرگز نباید با هم ازدواج کنند!

ویژگی‌ شخصیت‌های مختلف برای ازدواج را در این مطلب میخوانید 

در این مقاله می خواهیم در مورد 5شخصیتی که نباید باهم ازدواج کنند ، صحبت کنیم .بهتر است افراد را از لحاظ پنج بُـعد بزرگ شخصیتی مقایسه کنیم:

۱- بی ثباتی هیجانی (روان رنجورخویی)

ازدواج دو فردی که ثبات هیجانی ندارد موفق آمیز نخواهد بود.

چون هر دو دارای مشکلات هیجانی و عاطفی هستند.

۲- درونگرایی /برونگرایی

ازدواج افرادی که به صورت افراطی در دو سر طیف قرار دارند مشکل ساز خواهد بود

چون از نظر علایق، فعالیت، صمیمیت و روابط بین فردی تفاوت بسیار زیادی با هم دارند.

۳- انعطاف پذیری و باز بودن

ازدواج دو فردی که یکی تنوع طلب و تجربه گرا و دیگری محافظه کار و بسته است مشکلات ساز خواهند بود.

تنوع طلب “لزوماً” به معنی تنوع طلبی جنسی نیست؛

ممکن است خواننده صرفاً روی این موضوع متمرکز شود. اما به گرایش های فکری و رفتاری باز اشاره دارد که مخالف سنتی بودن است.

و حتی به معنی خلاق بودن است.

و این می تواند به این صورت باشد که درصدد تجربه های جدید بر بیاید که اگر بخواهد با همسری سنت و محافظه کار ازدواج کند، دردسر ساز شود.

۴- توافق و سازگاری اجتماعی

ازدواج افرادی که از لحاظ سازگاری اجتماعی با هم در تضادند، اصلا بهتر است که صورت نگیرد.

نمره ی پایین معمولا با ویژگی اختلال شخصیت خودشیفته، ضد اجتماعی و پارانوئید و “بدبینی در ارتباط بین فردی” همراه است.

۵- وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری

در این مورد لغت چندان مناسبی نیست که کل آنچه که می خواهیم را توضیح دهد اگر چه همکاران روان سنج کلمه ی “وجدانی” را به کار برده اند.

که شامل همه ی کلمه های زیر  بشود.

یعنی مسئولیت پذیر، وظیفه شناس، کمالگرا و وسواسی

شخصیت و توصیف شخصیت کار ساده ای نیست، ساده نباشید!

تا اینجا در مورد 5شخصیتی که نباید باهم ازدواج کنند صحبت کردیم. خواننده نباید به خود بگوید که یعنی من بی وجدانم!؟یا خیلی ساده بگوید که معلومه من آدم مسئولیت پذیری هستم….

همه دوستانم می گویند….

پس این قدر ساده نگاه نکنید.ازدواج فرد مسئولیت پذیر، وظیفه شناس، کمالگرا و وسواسی با فرد شلخته، بدون انگیزه پیشرفت، راحت طلب و غیر مسئول مشکل ساز خواهد بود.

البته ممکن است فردی لزوماً شلخته نباشد ولی درجاتی از کمالگرایی همسرش را نداشته باشد و به او مرتب انتقاد کند که “خیلی زندگی را سخت می گیری”

اگر کسی مردد است که آیا در این مورد اختلافش زیاد است یا کم، این شخص هم حتما با مشاور و روانشناس باید مشورت کند.

نکات مهم این مطلب

در مورد مطلب 5شخصیتی که نباید باهم ازدواج کنند ، توجه کنید که ممکن است در ابتدا جذب فردی شوید که نقطه مقابل خودتان هست، یعنی همین موارد موفق عملا اتفاق بیفتد و این خطرناک است.

نکته مهم دیگر اینکه در موارد فوق، منظورمان طیف شدیداً مخالف هست.

یعنی مثلا یک نفر که به شدت درون گراست با کسی که به شدت برون گراست.

و درجات ضعیف تر این اختلاف، باید حتما با مشاور و روانشناس مشورت شود.

کدام شخصیت ها به درد ازدواج با هم نمیخورند؟

برای تشخیص اینکه چه شخصیت هایی به درد ازدواج با یکدیگر نمیخورند و اینکه چه شخصیت هایی نباید با یکدیگر ازدواج کنند ابتدا باید شخصیت های مختلف را مورد بررسی قرار داده و خصوصیات آن ها را بخوبی شناخت آن وقت است که میتوان گفت کدام افراد با چه شخصیت هایی به درد ازدواج نمیخورند و نباید با هم وصلت کنند.در این زمینه دو نظریه وجود دارد یکی نظریه شباهت که در آن پیشنهاد میشود افرادی که دارای خصوصیات رفتاری مشابه هستند به درد ازدواج با هم میخورند و اگر با هم وارد زندگی مشترک شوند موفق خواهند بود ولی این نظریه یک مشکل دارد و آن هم این است که مثلا اگر دو نفری که هر دو ویژگی اخلاقی خودبرتر بینی دارند با یک دیگر ازدواج کنند مدام در زندگی با هم درگیری دارند زیرا هر دو طرف خود را از دیگری بالاتر میبینند.

پس میتوان نتیجه گرفت نظریه شباهت همیشه موفق نبوده و نمیتوان گفت دو نفر با شخصیتهایی مشابه به درد ازدواج با یکدیگر میخورند.

نظریه مکملیت

این نظریه خود به دو قسمت مکملیت بیمارگونه و مکملیت سالم تقسیم میشود:

مکملیت بیمار گونه

در این نظریه گفته میشود افرادی که دارای شخصیت های مکمل هستند به درد ازدواج با یکدیگر میخورند این نظریه هم مانند نظریه قبلی همیشه موفق نخواهد بود مثلا فکر کنید یکی از طرفین شخصی قدرت طلب و دیگری فردی وابسته و بدون اعتماد به نفس باشد شاید این دو در ظاهر شخصیتهایی مکمل کننده داشته باشند ولی زمانی که با یکدیگر وارد زندگی مشترک شوند بعد از مدتی فردی که دارای اعتماد به نفس پایین است دچار آسیب های غیر قابل جبران خواهد شد.میتوان نتیجه گرفت نظریه مکملیت بیمارگونه نتیجه خوشایندی نخواهد داشت و بهتر است این گونه افراد هرگز با یکدیگر ازدواج نکنند زیرا در این ازدواج یکی از طرفین آسیب جدی خورده و زندگی آن ها دوام چندانی نخواهد داشت.نظریه مکملیت سالم

در مقابل نظریه قبلی نظریه سالم معتقد است اگر فردی دارای شخصیت تند مزاج است بهتر است با فردی آرام و صبور ازدواج کند و این دو مکمل های خوبی برای یکدیگر خواهند بود. یا مثلا اگر دو فرد که دارای شخصیت درون گرایی و برون گرایی خیلی خفیف هستند برای ازدواج با یکدیگر هستند و آسیب زیادی متوجه طرفین نخواهد بود.

به هر حال برای ازدواج نباید عجول باشید بهتر است قبل از این تصمیم مهم ابتدا شخصیت طرف مقابلتان را بخوبی بشناسید و آن را با شخصیت درونی خودتان مقایسه کنید و معیارهای طرف مقابلتان را در کنار معیارهای خود قرار دهید اگر ویژگی های تان با خصوصیات شخصیتی طرف مقابلتان تطبیق داشت و با یکدیگر متناسب بود آن موقع تصمیم بگیرید که آن شخص برای ازدواج با شما مناسب است یا نه.

اگر در تصمیم خود مردد هستید و به تنهایی قادر به تشخیص راه درست نیستید میتوانید از یک مشاور کمک بگیرید تا با ارائه راهکارهای مناسب شما را در این راه راهنمایی و کمک نماید.

نمیتوان به صورت صد در صد تضمین کرد که دو نفر که از نظر خانواده، تحصیلات، فرهنگ و ویژگی های شخصیتی مشابهی با یکدیگر ازدواج کنند زوجی موفق خواهند بود و در غیر این صورت ازدواج بین زوج هایی که شبیه هم نیستند اساس و بنیاد سستی دارد.در برخی از مواقع تفاوت بین زن و مرد در زندگی مشترک لازم است و از رکود آن جلوگیری میکند و تنها چیزی که بسیار مهم است تضاد خصوصیات شخصیتی در افراد است که میتواند بنیاد زندگی مشترک افراد را با خطری جدی روبرو کند.

ارسال نظر

نظرات کاربران
  • اذرگون

    مطلب خوبی بود متاسفانه ازدواج وزندگی با افرادی که دچار اختلال شخصیت هم هستند راحت نیست وسخته

  • ناشناس

    اصلا شما هایی که ادعای روانشناس بودن را دارید با این اصطلاحات کلمبه سلمبه جوان ها از ازدواج منصرف میکنید، شاید خود شما ازدواج موفقی نداشتید، آمار طلاق را شما در کشور بالا بردین عاقبت این امت از دست شما ها ختم بخیر شود، کشورهایی که روانشناسان اختیاری ندارند، آمار طلاق زیر ۲ درصد دارد.

  • الهه

    Good

  • ملکه زیبایی ها

    ناشناس
    عصبانی نشو
    حقیقت تلخه

  • ناشناس

    اباهر کسی ازدواج میکنی ازدواج کن با آدم بد دل شکاک ازدواج نکن چه مرد باشد چه زن به شعورت همیشه توهین میکنه

  • ناشناس

    سلام وقت بخیر
    خوب وسلامت تندرست باشید
    دوست داشتن وعاشق شدن ویک هدف مشترک بدون
    منفی نگری وانتقادافهم تا تفاهم وهدف درون گرائی را
    با امیدیه خداوند رسیدن به اهداف بیرون رایی تکمیل کرد

  • محمد معصومی

    مرد و زن
    دوستی و درستی
    دانایی و عقل
    معرفت و دانایی
    آدمیت انسانیت
    فداکاری و گذشت
    مرد و زن
    کنار همدیگر بودن
    ارزش قائل شدن برای
    فکر و اندیشه همدیگر
    دوستی و درستی
    حرف درست حرف حق

آنچه دیگران میخوانند :
تبلیغات متنی