کد خبر : 15808

فشار خون | فشار خون بالا در بارداری

فشار خون بالا، یعنی نیروی خونی که به دیواره شریان های شما فشار می آورد بسیار زیاد است. خوانش فشار خون ۹۰/۱۴۰ میلی متر جیوه خیلی بالا در نظر گرفته می شود. در حالی که فشار خون بالا می تواند هر کسی را تحت تاثیر قرار دهد، زنان باردار در معرض خطر بیشتری هستند.

به گزارش ورنداز :

فشار خون بالا، یعنی نیروی خونی که به دیواره شریان های شما فشار می آورد بسیار زیاد است. خوانش فشار خون ۹۰/۱۴۰ میلی متر جیوه خیلی بالا در نظر گرفته می شود.

د

ر حالی که فشار خون بالا می تواند هر کسی را تحت تاثیر قرار دهد، زنان باردار در معرض خطر بیشتری هستند.فشار خون بالا و بارداری لزوما ترکیب خطرناکی نیست. اما داشتن فشار خون بالا در دوران بارداری، صرف نظر از این که این مشکل قبل یا بعد از بارداری تشخیص داده شده باشد، نیاز به مراقبت ویژه دارد.

فشار خون بالا در دوران بارداری

در دوران بارداری، زنان ممکن است از انواع مختلفی از فشار خون بالا رنج ببرند، مانند:

  • فشار خون بارداری که بعد از هفته ۲۰ بارداری ایجاد می شود.
  • فشار خون مزمن که قبل از بارداری وجود داشته یا قبل از هفته ۲۰ بارداری رخ می دهد.
  • فشار خون مزمن همراه با پره اکلامپسی که در زنان مبتلا به فشار خون بالا مزمن قبل از بارداری رخ می دهد.

پره اکلامپسی، یک نوع عارضه بارداری است که با فشار خون بالا و علائم آسیب به سیستم اندامی دیگر مشخص می شود.فشار خون بالا در دوران بارداری فشار مضاعفی بر قلب و کلیه‌ها وارد می‌کند. همچنین خطر بیماری قلبی، بیماری کلیوی و سکته را افزایش می‌دهد. در کنار این ها، سایر عوارض ممکن است شامل محدودیت رشد جنین، زایمان زودرس، جدا شدن جفت و زایمان سزارین باشد.

هنگامی که در دوران بارداری از فشار خون بالا رنج می برید، مهم است که سطح فشار خون خود را در طول بارداری به دقت کنترل کنید. کنترل فشار خون می تواند به شما در داشتن بارداری سالم و کودکی سالم کمک کند. در عین حال، معاینات اولتراسوند باید به طور مکرر برای ردیابی رشد کودک در رحم انجام شود.در این جا بهترین راه ها برای کاهش فشار خون بالا در دوران بارداری آورده شده است.

  1. از مصرف نمک و غذاهای پر سدیم خودداری کنید

میزان نمک مصرفی خود را در دوران بارداری کنترل کنید تا فشار خون شما نیز کنترل شود. به طور کلی، زمانی که افراد مبتلا به فشار خون بالا مصرف نمک را کاهش می دهند، فشار خون آن ها نیز کاهش می یابد. حتی از افزایش فشار خون نیز جلوگیری می کند.هنگام پختن غذا نمک زیادی به غذا اضافه نکنید. به جای آن از گیاهان و ادویه جات برای طعم دادن به غذای خود استفاده کنید.

از غذاهای فرآوری شده، فست فودها و نوشیدنی های ورزشی که دارای سدیم بالایی هستند حتی اگر مزه شوری ندارند، خودداری کنید. از خوردن غذاهای کنسرو شده خودداری کنید زیرا اغلب دارای سدیم بالایی هستند.

  1. تنفس عمیق را امتحان کنید

تنفس عمیق یک تکنیک فوق العاده برای آرام سازی بدن است که به کاهش سطح استرس و تثبیت فشار خون کمک می کندعلاوه بر این، هر بار که نفس عمیق می‌کشید، خون با اکسیژن به تک تک سلول‌های بدن می‌رسد. به بدن انرژی می بخشد و به طور کلی به شما در داشتن احساس خوب کمک می کند.

برای این کار در جای راحت به پشت دراز بکشید. دستان خود را روی سینه و زیر قفسه سینه قرار دهید. به آرامی از طریق بینی نفس بکشید تا احساس کنید شکمتان بالا می آید. تا عدد ۵ بشمارید. در حالی که عضلات شکم را سفت نگه می دارید، عمل بازدم را از طریق دهان انجام دهید. ۱۰ بار این کار را تکرار کنید و تنفس خود را منظم و آهسته نگه دارید. به مدت ۱۰ دقیقه، ۲ یا ۳ بار در روز تنفس عمیق را تمرین کنید. تنفس عمیق می تواند به سلامت قلب شما کمک کند.زنانی که تحرک ندارند، بیشتر از کسانی که ورزش می کنند در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا در دوران بارداری هستند. پیاده روی یکی از بهترین ورزش های قلبی عروقی برای زنان باردار است. زنان باردار با فشار خون بالا می توانند با یک پیاده روی سریع ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ای در روز، فشار خون خود را کاهش دهند. انجام این ورزش ساده در تمام نه ماه بارداری یک فعالیت بی خطر است. با این روش می توانید فشار خون بالا در دوران بارداری را کنترل کنید. سعی کنید حداقل ۳۰ دقیقه در روز یا بیشتر روزها در طول هفته ورزش کنید. اگر مبتدی هستید، از پیاده روی کوتاه شروع کنید

ارسال نظر

آنچه دیگران میخوانند :
تبلیغات متنی